Pehea e helu ai i ka lakio ho'ēmi o ke kaʻa kaʻa?

I ke kaʻina hana o ka hoʻohana ʻana i ka mīkini paʻa, ʻaʻole ʻike ka poʻe he nui i ke ʻano o ka helu ʻana o ka hoʻohaʻahaʻa motor geared, no laila pehea e helu ai i ka ratio hoʻemi o ka mīkini geared?Malalo , e hoʻolauna iā ʻoe i ke ʻano helu helu o ka lākiō wikiwiki o ka mīkini paʻa.

6379874768188935871788440.jpg

ʻO ke ʻano helu helu hoʻēmi ʻana o ka mīkini paʻa:

1. E wehewehe i ke ʻano helu helu: lākiō hoʻemi = ka wikiwiki hoʻokomo ÷ ka wikiwiki puka.

2. ʻO ke ʻano helu helu maʻamau: ratio deceleration = ka hana ʻana, ka mana kaʻa, ka hoʻokomo ʻana i ka mana kaʻa, a me ka coefficient hoʻohana.

3. Ka helu helu o ke kaʻaahi kaʻaahi: hōʻemi lākiō = helu o nā niho o ka mea i hoʻokele ʻia ÷ ka helu o nā niho o ka mea hoʻokele kaʻa (inā he ʻano hoʻohaʻahaʻa nui, RV63 reducer, a laila ka helu o nā niho o ka mea hoʻokele. o na hui hui a pau o na mea hana ÷ ka helu o na niho o ka mea hookele, S Series reducer, pehea e pale aku ai i ka nui loa o na mea hoemi worm gear, a laila e hoonui i na hopena i loaa.

4. Ka helu helu o ke kāʻei, kaulahao a me friction huila hōʻemi lākiō: hōʻemi lākiō = anawaena o ka holo huila ÷ anawaena o ka holo huila, huahana wehewehe o worm gear screw lift.

Hoʻokomo ʻia ke ʻano helu helu o ka ratio wikiwiki o ka mīkini geared ma aneʻi.Inā makemake ʻoe e ʻike hou aʻe e pili ana i ka motika geared a pono ʻoe e kūʻai, hiki iā ʻoe ke kelepona iā Youshun Motor no ke kūkākūkā.


Ka manawa hoʻouna: Jan-10-2023